🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 49 лв. до офис на Еконт или Спиди
×
 

Това е Cosmelina!

Вдъхновението да създадем Cosmelina, дойде от желанието ни да намерим възможно най-щадящата козметика, подходяща за здравето на цялото семейство.

Ежедневно хората купуват козметика, която не проверяват, нито като съдържание, нито като качество и произход. Не си дават сметка, колко вредна може да бъде, защото нанесена веднъж върху тялото, тя попива в кожата мигновенно и навлиза в човешкия организъм. Така се получава цикъл от наслагване на вредни вещества, които трупайки се всеки ден, биха могли да бъдат опасни за здравето ни.

След направени проучвания, много търсене на качествени продукти и лично тестване, ние от Cosmelina вярваме, че можем да Ви предложим продукти с гарантирано качество и произход и такива, създадени от натурални съставки и аромати, които ще Ви заредят с много свежест и здраве.

Поддържането на здрава и сияйна кожа е от изключително значение, защото тя е най-големия орган в човешкото тяло и е много точен показател за здравето ни отвътре.
Отнасяйте се към кожата си с грижа и внимание!

В Cosmelina ще откриете и други интересни, дизайнерски, луксозни и качествени продукти, подходящи за дома и бита, директно внесени от САЩ, Азия и Европа на топ марки. Разбира се всички те са подбрани много внимателно от нас, с цел да бъдете удовлетворени и да се чувствате добре. Всички продукти, които предлагаме са предимно от естествени материали, за по-добър и здравословен живот. Те са и страхотен начин да зарадвате близки хора или приятели, като им подарите нещо красиво, с което да ги доближите до природата.

Радост е за нас,  че можем да Ви предложим всичко това!

За допълнителни въпроси се обърнете към нас на посочените контакти.

Cosmelina използва бисквитки за удобно и приятно пазаруване.