🎁 Вземи страхотен подарък, виж тук... ➕ 🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 69 лв.
×
 

Полиране на сребърни прибори и бижута 💍

Cape Cod Полиращи кърпи за метал
12.99 лв.

Два броя влажни кърпи, които почистват, полират и защитават всякакъв вид метал. В торбичка с цип ..

Добави в кошницата
ПРОМО ПАКЕТ: 2 бр. Cape Cod Полиращи кърпи за метал
26.00 лв.

Два броя влажни кърпи, които почистват, полират и защитават всякакъв вид метал. В торбичка с цип ..

Добави в кошницата
Cape Cod Четка за премахване на лак и окисляване
28.00 лв.

Четка изработена от 100% конски косъм - за премахване на лак и окисляване от труднодостъпни места..

Добави в кошницата
Cape Cod кърпа за почистване и блясък
13.00 лв.

Със своите специални свойства за почистване на замърсявания и полиране до блясък, кърпата на Cape Co..

Добави в кошницата
Cape Cod Link Спрей За Почистване На Метал 80 мл.
25.00 лв.

Cape Cod Link е спрей за почистване на метал. Предпочитан е за почистване на верижки на часовници. Н..

Добави в кошницата
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)

Най-добрите полиращи кърпички Cape Cod Polishing 👍

Подходящи за бижута, часовници и всякакви сребърни бижута и прибори

Американска марка за почистващи, полиращи и защитаващи влажни кърпи за многократна употреба за всички видове метал, като например: сребро, месинг, калай, злато, неръждаема стомана, мед, алуминий, никел. Безопасни и лесни за използване, с приятен аромат на ванилия. Часовникари и бижутери на луксозни марки, като Rolex и Cartier, използват полиращите кърпи нa Cape Cod. Резултатите от полирането наистина са уникални! Cape Cod - “Всичко старо е отново ново!“

Oще информация за продуктите и марката:

"Cape Cod" е известна марка, която предлага специални полиращи продукти за почистване и поддръжка на метални повърхности. Най-популярните продукти на марката са "Cape Cod Metal Polishing Cloths" и "Cape Cod Metal Polishing Liquid".

1. Cape Cod Metal Polishing Cloths (Кърпички за полиране на метал): Това са специални кърпи, които са предназначени за почистване и полиране на различни видове метални повърхности. Кърпичките са навлажнени със специална формула, която е създадена да премахва замърсявания, отслужилия слой и оксидация от повърхността на металите. Те също така придават блясък и защита на материалите, като например неръждаема стомана, месинг, мед и други. Кърпичките са лесни за употреба и ефективни за възстановяване на блясъка на стари или замърсени метални повърхности.
2. Cape Cod Metal Polishing Liquid (Течност за полиране на метал): Това е специална течност за полиране на метални повърхности. Тя също е предназначена да премахва замърсявания, оксидация и следи от износване от металите. Течността осигурява блясък и предпазва повърхността от бъдещи замърсявания и корозия. Тя е подходяща за голями повърхности или за труднодостъпни места, където кърпички може да не достигнат ефективно.

Тези продукти са популярни сред собствениците на мебели, аксесоари и други предмети от метал, които искат да запазят техния блясък и отличен външен вид. "Cape Cod" полиращите продукти се използват както за домашни, така и за професионални нужди и са нашумели със своята ефективност и лесно приложение. Ако търсите продукти за полиране на метални повърхности, тези на "Cape Cod" са един от добрите избори.