🎁 Вземи страхотен подарък, виж тук... ➕ 🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 69 лв.
×
 

Електрически зъбен душ BESTOPE 600 мл., черен

  • 159.99 лв.

🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 69 лв.

Добави в любими

Сравни продукт

Код: 0365 450 гр. Наличен

Производител: Bestope

Безплатна доставка за поръчки над 69 лева

гаранция за удовлетвореност от Cosmelina

топ качество на продуктите от Cosmelina

Зъбният душ на Bestope е ефективен и лесен за употреба, при различни орални проблеми и почистване на междузъбното пространство без нараняване на венците. Проектиран е да предотвратява различни орални проблеми, като зъбна плака, проблеми с венците - лош дъх, кариеси, които са вредни за нашето здраве. Идеалнен е за употреба при наличието на брекети, импланти или при други стоматологични нужди.

Многофункционален, почистващият инструмент разполага с 8 различни накрайника и е подходящ за използването му от цялото семейство. Въртящата се на 360° струя може да достигне до всички области на устата и да премахне до 99,9 % от плаката от третираните зони. Струйните дюзи могат да се съхраняват хигиенично и удобно в определено за това място в гормата част на капака.

Зъбният душ предлага 10 различни настройки на налягането на водата: 1250-1700 пъти/мин (30-125 PSI), можете да намерите най-подходящата настройка за Вас. Интегриран е таймер за 3 минути работа, с което се гарантира безопасност при употреба.

Голям разглобяем резервоар за вода, който не позволява изтичане - 600 мл. и гъвкав маркуч с дължина 100 см, достатъчно дълъг, за да може да го използвате удобно.

Разглобяемата конструкция позволява почистване на резервоара за съхранение на вода на зъбния душ. Двоен диапазон на напрежение: 100V-240V.

Видове накрайници: 3 бр. класически накрайника за почистване; 1 бр. накрайник за масаж на венците и отстраняване на плака; 1 бр. ортодонтски накрайник, подходящ при носене на шини, брекети или импланти; 1 бр. накрайник за ефективно премахване на микроби и бактерии от езикът и свеж дъх; 1 бр. въртяща се четка за зъби; 1 бр. пародонтален накрайник, подходящ при дентални мостове, импланти, зъбна корона.

Доброто здраве, започва от зъбите - погрижете се за тях 🦷

UPC: 0193560200000

Още топ продукти 👇

Cosmelina използва бисквитки за удобно и приятно пазаруване.