🏷️SALE тук 🚀 ➕ 🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 69 лв.
×
 

Качествени продукти от бамбук за дома

Bibol Бамбукова купа лак
110.00 лв.55.00 лв.

Голяма бамбукова купа с красив дизайн. Подходяща за салата. 100% натурален и безопасен, ръчно изр..

Добави в кошницата
Bibol Бамбукови прибори за сервиране
48.00 лв.24.00 лв.

Бамбукови прибори за сериварен с елегантен дизайн. Подходящи за сервиране на салата. 100% натурални..

Добави в кошницата
Bibol Бамбукова купа лак
102.00 лв.

Голяма бамбукова купа с красив дизайн, напомнящ виетнамска шапка. Подходяща за салата. 100% натур..

Моля, добавете в "Любими" , за да Ви известим, когато отново е наличен.

Bibol Бамбукова купичка 16 см
45.00 лв.

Бамбукова купичка с красиво, цветно лаково покритие отвъншната страна, подходяща за супа, мюсли или ..

Моля, добавете в "Любими" , за да Ви известим, когато отново е наличен.

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Прибори от бамбук

Продукти от бамбук

Бибол проектира и произвежда продукти от първокачествен бамбук във Виетнам. Единствената компания с наистина 100% натурални и безопасни, ръчно изработени бамбукови съдове за хранене. Комбинирайки традицията на Виетнам в предене на бамбук и екологична техника, Бибол създава устойчива и честна търговска компания. Продуктите им са не само красиви, но и запазват напълно качествата на храната. Могат да се използват, както за гореща, така и за студена храна. Продуктите се предлагат в много размери и цветове. Предимства: - Екологично чисти и биоразградими - Ръчно изработени - Fairtrade - Запазват качеството на храната - Без бисфенол A (BPA)

Още информация за изделията от бамбук:
Бамбукови продукти са артикули, които се изработват от бамбук - изключително устойчив и бързорастящ материал. Бамбукът е трева, която расте бързо и може да бъде узаконена, без да е необходимо повече засаждане. Това го прави екологично устойчив източник на материали за разнообразни продукти.

Ето някои от популярните бамбукови продукти:
1. Бамбукови мебели: Маси, столове, шкафове, легла и други мебели могат да бъдат изработени от бамбук. Този материал предоставя естетичен и екзотичен вид на интериора.
2. Бамбукови кухненски принадлежности: Чинии, чаши, дъски за рязане, прибори за ядене и други кухненски аксесоари са често изработени от бамбук. Те са здрави, леки и имат природна антибактериална свойствата.
3. Бамбукови текстилни изделия: Кърпи, хавлии, спално бельо, халати и други текстилни изделия могат също да бъдат произведени от бамбукови влакна. Тези продукти са известни с мекотата, високата абсорбираща способност и дишащите качества.
4. Бамбукови подови настилки: Паркет, подложки и други подови настилки също могат да бъдат направени от бамбук, което предоставя елегантен и екологичен вид на дома.
5. Бамбукови изделия за баня: Полицата за баня, козметични кутии, държачи за кърпи и други баня аксесоари често могат да бъдат изработени от бамбук. Този материал е устойчив на влага и се справя добре в банята.
6. Бамбукови аксесоари и декорации: Вази, картички, свещници, статуетки и други декоративни предмети често могат да бъдат изработени от бамбук и придават природен и екзотичен вид на интериора.

Тези са само някои от множеството бамбукови продукти, които могат да бъдат открити на пазара. Предлагат се в различни стилове, форми и размери, като предоставят устойчиво и естетично решение за дома и офиса.