🎁 Вземи страхотен подарък, виж тук... ➕ 🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 69 лв.
×
 

💍 Полиране на бижута с Connoisseurs

Пълнител за четка за блясък Sonic Dazzle Stik Connoisseurs
19.99 лв.

Advanced Jewelry Cleansing Gel е идеален за злато, платина, диаманти, деликатни бижута, скъпоценни и..

Добави в кошницата
Двойна суха почистваща и полираща кърпа за часовници Connoisseurs
13.00 лв.

Connoisseurs двойна суха почистваща и полираща кърпа за часовници.Вътрешната бяла кърпа почиства, а ..

Добави в кошницата
Connoisseurs Кърпа за полиране на бижута
13.00 лв.

Ултра мека кърпа за почистване и полиране на бижута. Формула против потъмняване.- С бялата страна на..

Добави в кошницата
Connoisseurs Химикалка за полиране на диаманти
16.99 лв.

Connoisseurs Diamond Dazzle Stik е химикалка, която почиства и полира диаманти и други скъпоценни ка..

Добави в кошницата
Connoisseurs Гел за почистване на бижута
17.99 лв.

Connoisseurs Quick Jewellery Cleanser е гел за всички видове бижута.Почистващият разтвор под формата..

Моля, добавете в "Любими" , за да Ви известим, когато отново е наличен.

Малка ултразвукова вана за почистване на бижута Connoisseurs
35.99 лв.

Connoisseurs LaSonic Jewelry Bath е малка ултразвукова вана за почистване на бижута предназначена за..

Моля, добавете в "Любими" , за да Ви известим, когато отново е наличен.

Паста за почистване на петна от сребро, Connoisseurs 200 мл.
59.99 лв.

Connoisseurs Silver Polish Cleaner е паста за почистване на петна от сребърни прибори, бижута и друг..

Моля, добавете в "Любими" , за да Ви известим, когато отново е наличен.

Препарат за почистване на сребро Connoisseurs
12.99 лв.

Бърз и удобен начин за почистване на бижута от сребро с Connoisseurs Silver Jewellery Cleaning. Той ..

Моля, добавете в "Любими" , за да Ви известим, когато отново е наличен.

Показва 1 до 15 от 15 (1 страници)

Професионално почистване и полиране на бижута и часовници

Перфектни за злато и сребро

Connoisseurs е лидер на световния пазар в грижата за бижута и сребро. Марката е установена в повече от 60 държави по света, от Северна Америка до Европа и Азия. Connoisseurs е най-добрият избор сред потребители, бижутери, търговци на дребно, модни и козметични редактори и блогъри, които признават ефикасността на продуктите, лидерството в световен мащаб на марката и утвърдения й стил. Почти всички продукти на Connoisseurs се произвеждат в САЩ, Вобърн, Масачузетс. С помощта на специално проектирани машини и постоянния ангажимент към върхови постижения - компанията отговаря на най-взискателните стандарти за контрол на качеството в бранша.

За Connoisseurs
Connoisseurs е глобален пазарен лидер в грижата за бижута и сребро. Mарката e известна в повече от 60 държави по света, от Северна Америка до Европа и Азия. Марката Connoisseurs е най-добрият избор сред потребители, бижутери, търговци на дребно и модни/козметични редактори и блогъри, които признават ефикасността на продуктите и лидерството на марката в световен мащаб.

Качество
На практика всички продукти на Connoisseurs се произвеждат в САЩ, в модерното съоръжение на компанията в Масачузетс. С помощта на специално проектирани машини – и непрекъснатия ангажимент на познавачите към съвършенство – компанията отговаря на най-строгите стандарти за контрол на качеството в индустрията.

Опаковка
Отличените с награди опаковки на Connoisseurs продължават да привличат нови потребители в категорията за почистване на бижута. С продукти, които имат вид и усещане на козметика от висок клас, Connoisseurs разглежда грижата за бижутата като един от естествените ритуали от ежедневната рутина за красота на всяка жена. Опаковката за ценители е не само въпрос на естетика, тя също така се стреми да насърчи удобството и лекотата на използване чрез иновативни системи за персонално доставяне. Най-често се среща в отделите за козметика или красота на големите търговци на дребно.

Реклама
Connoisseurs е единствената компания за грижа за бижута, която поддържа марката си чрез редовна потребителска реклама, използвайки множество публикации по целия свят, както и стабилна програма за дигитална реклама. Марката Connoisseurs е отдадена на маркетинга в социалните медии. Чрез своя уебсайт Connoisseurs.com, своя блог Obsessed By Jewelry и силното присъствие във Facebook, YouTube, Twitter, Pinterest и Instagram, Connoisseurs привлича нови потребители към своите иновативни продукти всеки ден.

Продукти
Connoisseurs трансформира индустрията за грижа за бижутата с такива революционни продукти за почистване на бижута като специални кърпи за почистване, гелове за почистване, както и химикалки за полиране. Кърпите за почистване на златни бижута и часовници са един от най-продаваните продукти. Двустепенната система за химическо чистене почиства и полира бижута и часовници до блясък, като същевременно премахва потъмняването и помага да се предотврати по-нататъшното натрупване. Вътрешната кърпа почиства, а външната по-тъмна полира. Кърпата може да се използва многократно, но никога не трябва да се пере. Химикалка, която почиства и полира диаманти и други скъпоценни камъни, е един уникален продукт. Diamond Dazzle Stik съдържа микро фини почистващи препарати и полиращи агенти, които придават блясък на диамантите.