🎁 Вземи страхотен подарък, виж тук... ➕ 🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 69 лв.
×
 

Дезинфектанти и Предпазни Маски

Маска трипластова с ластик 50 бр. в кутия
19.99 лв.

Трипластова маска с ластик - предпазно средство в болници, магазини, производства, на открито и друг..

Добави в кошницата
Нитрилни ръкавици 100 бр. в кутия
35.00 лв.

Нестерилни ръкавици изработени от нитрил за еднократна употреба, 100 броя в кутия. Предназначени да ..

Добави в кошницата
Дезинфектант Спрей Лавандула Max Benjamin 100 мл.
19.50 лв. 100 мл

Произведен в Ирландия в съответствие с най-високите стандарти на СЗО и одобрен от Министерството на ..

Моля, добавете в "Любими" , за да Ви известим, когато отново е наличен.

Въпросът за значението на дезинфекцията на ръцете, както спазването на правилата за лична хигиена е от значение не само през периода на пандемията на коронавирусната инфекция.

Патогенни и условно патогенни микроорганизми се предават през мръсни ръце, неизмити храни и представляват реална заплаха за здравето, а понякога и живота на човека. За да се спазят санитарните и хигиенни стандарти, важно е редовно да се използват дезинфектанти, особено при извършване на медицински процедури, при готвене, различни процедури, които са свързани с човешкото здраве. Съответствието с хигиенните правила е задължителна норма.
Не забравяйте, че не е достатъчно да си измиете ръцете само с вода. Необходимо е да се използват сапун и ефективни дезинфектанти и да извършите почиствате ръцете най-малко 60 секунди.

В сезона на вирусите добрата хигиена е задължителна.

Дезинфектантите за ръце на ирландската марка Max Benjamin са в съответствие с най-високите стандарти на СЗО и са одобрени от Министерството на земеделието в Ирландия. Те се отличават с качество и нежен аромат. Убиват 99,9% от всички вируси и бактерии, и са със 74% съдържание на алкохол. Въздействащите аромати ще Ви накарат да се отпуснете и да почувствате щастие и хармония.
Не забравяйте и за маските за лице, които в момента са задължителни навсякъде и са начин да се предпазите от вирусите, включително и от Covid 19.
Cosmelina използва бисквитки за удобно и приятно пазаруване.