🎁 Вземи страхотен подарък, виж тук... ➕ 🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 69 лв.
×
 

Електрически зъбен душ BESTOPE, черен

  • 139.99 лв.

🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 69 лв.

Добави в любими

Сравни продукт

Код: 0407 350 гр. Наличен

Производител: Bestope

Безплатна доставка за поръчки над 69 лева

гаранция за удовлетвореност от Cosmelina

топ качество на продуктите от Cosmelina

🦷 Електрическия душ за зъби на BESTOPE, предлага 6 броя мултифункционални струйни накрайника за поддържането на вашата перфектна дентална хигиена. Тези 6 броя сменяеми глави са с възможност за въртене на 360°, което помага за по-доброто почистване на зъбите, дори и на най-трудно достъпните места.

★ Уредът орален душ се зарежда с USB кабел, като акумулаторната батерия осигурява 30-дневно използване, което е с 35% по-високо от обичайното. Премахвайки нуждите от често зареждане, той ще ви донесе по-голямо удобство, когато пътувате. В комплекта не е включен адаптер за контакт. Такъв може да поръчате тук.

★ Резервоарът за вода е с вместимост 300 мл.. Струята, която подава зъбния душ, е непрекъсната.

★ Работи с 5 режима на сила: мек, нисък, среден, висок и свръхвисок режим, съобразени с индивидуалната чувствителност на вашите зъби и венци.

★ Работи с ниско ниво на шум.

★ Иновативната функция - памет, запазва предпочитания от вас режим за следваща употреба на интердентален душ, както е другото наименование на зъбния душ или устни иригатори.

★ Водоустойчив, с висока защита IPX7, което го прави безопасен за употреба в банята.

★ С удобен несесер за съхранение, с който лесно може да пренесете вашия воден душ за зъби навсякъде.


Устни иригатори са перфектни за добро почистване на зъбите ако носите шини.  Какъв зъбен душ да си купя?  Видеото по-долу показва как точно работи хидро душ за зъби.

Зъбни душове от Bestope са много качествени, лесни за ползване и имат 2 години гаранция.  Скоро ще имаме и нови приставки за водните зъбни душове, които ще могат да се поръчат отделно.


UPC: 7436533929922

Още топ продукти 👇

Cosmelina използва бисквитки за удобно и приятно пазаруване.