🎁 Вземи страхотен подарък, виж тук... ➕ 🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 69 лв.
×
 

IDUN Minerals Палитра сенки за очи - Vitsippa

  • 48.00 лв.

🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 69 лв.

Добави в любими

Сравни продукт

Код: 0318 4 гр. наличен

Производител: IDUN Minerals

Безплатна доставка за поръчки над 69 лева

гаранция за удовлетвореност от Cosmelina

топ качество на продуктите от Cosmelina

Сенки за очи палитра от IDUN Minerals в матови и блестящи нюанси.
Сенките за очи са направени от високо пречистени минерални пигменти, които дават интензивен цвят и траен резултат. Палитрата е разработена, за да може да създава различни визии, в зависимост дали искате драматичен или естествен грим на очите.

- Всяка палитра за сенки има 4 нюанса.
- Лесни са за нанасяне, кремообразни са и не се ронят.
- Сенки за очи на IDUN са подходящи за чувствителни клепачи и очи.
- Съдържат силно пречистени минерални пигменти.

Знаете ли кой цвят сенки за очи подчертава очите ви по най-добрия начин?
- Работата с нещо, наречено контрастни цветове, подчертава собствения ви цвят на очите, като същевременно придава по-интензивен вид. Това означава, че трябва да използвате сенки за очи, които са точно противоположни на вашия цвят на очите.

Сенки за очи за сини очи:
Ако имате сини очи, златните цветове като кафяво, оранжево, медно и по-слабите розови нюанси са идеални за вас. Земните тонове ще бъдат красив контраст на сините ви очи. За вас палитра за очи "Lavendel" ще бъде много подходяща.

Сенки за очи за зелени очи:
Със зелените очи получавате фантастичен интензивен вид на люлякови, розови и червеникави тонове. Зеленото обикновено има жълтеникав тон, където жълтото и лилавото създават добър контраст помежду си. Използвайте Norrlandssyren и Lavendel, за да подчертаете цвета на очите си.
Зеленото също се комбинира много добре с червените нюанси, бихте могли да изберете червено червило, което също ще подчерте очите ви.

Сенки за очи за кафяви очи:
Ако имате оранжево-кафяви очи и жълто-кафяви очи, много добре се вписвате в сини/лилави сенки за очи, като Norrlandssyren.

Сенки за очи с много тъмни и черни очи:
Подчертайте тъмните си очи със светли сенки за очи, всичко от бежово, сребристо, бяло, пастели, жълтеникави нюанси и т.н. Светлината срещу тъмното осигурява красив контраст, който прави очите ви да се открояват. Палитрата за сенки Norrlandssyren са идеални за вас.

UPC: 7340074744060

Още топ продукти 👇

Cosmelina използва бисквитки за удобно и приятно пазаруване.