🎁 Вземи страхотен подарък, виж тук... ➕ 🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 69 лв.
×
 

Кутия за бижута с музикална кутия еднорог

  • 43.99 лв.35.19 лв.

🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 69 лв.

Добави в любими

Сравни продукт

Код: 0585 наличен

Безплатна доставка за поръчки над 69 лева

гаранция за удовлетвореност от Cosmelina

топ качество на продуктите от Cosmelina

МУЗИКАЛНА КУТИЯ ЕДНОРОГ - най-магическият елемент на кутията е въртящата се музикална кутия. Когато капакът се повдигне, музикалната кутия се активира и деликатна, успокояваща мелодия изпълва пространството. След това момичето може да наблюдава еднорог, който леко се върти в ритъма на мелодията, добавяйки още повече чар към цялото нещо! Когато мелодията спре да свири, просто навийте музикалната кутия.

 КАПАЦИТЕТНА КУТИЯ ЗА БИЖУТА - всяко малко момиче има свои собствени съкровища, които изискват специално съхранение. Този очарователен сандък с музикална кутия ще бъде идеалното място за всичките ви малки неща. Пастелно розовата кутия е изработена от здрав картон, декориран с мотив на еднорог и бели звезди. Имам вътре в багажника пет отделения за пръстени и обеци, контейнер и огледало. В долната част на кутията има чекмедже, което осигурява още повече място за съхранение на сувенири.

 ОГЛЕДАЛО - музикалната кутия е с голямо огледало на капака. Те ще позволят на момичето да се гледа, докато слага колиета, обеци и т.н. Освен това можем да гледаме въртящ се еднорог в огледалото.

 ЗАТВАРЯНЕ С РЕЗЕ - кутията е оборудвана със здрави панти и затваряне с щракване. Следователно бижутата на дъщеря ви и нейните ценни съкровища ще бъдат скрити и недостъпни за други хора.

СПЕЦИФИКАЦИЯ:
 материал: хартия, други: фланел + ABS + акрил + метални елементи
 розов цвят
 материал: картон
 размери на кутията: 15 х 9 х 13 см.
 тегло: 327 гр.

UPC: 5900779948303

Още топ продукти 👇

Cosmelina използва бисквитки за удобно и приятно пазаруване.