🎁 Вземи страхотен подарък, виж тук... ➕ 🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 69 лв.
×
 

Грижа за устната хигиена с топ качество от Listerine!

Вода за уста за защита на венците Listerine Naturals 500 мл.
11.90 лв.

Listerine Naturals вода уста за защита на венците. За здрава уста използвайте два пъти дневно, сутри..

Добави в кошницата
Вода за уста за защита на емайла Listerine Naturals 500 мл.
11.90 лв.

Listerine Naturals вода за уста за защита на емайла на зъбите. За здрава уста използвайте два пъти д..

Добави в кошницата
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Официален представител, поръчки на дребно и едро - Listerine

Купи Днес с Бърза Доставка ✈️

LISTERINE – качество и ефективност

История на марката LISTERINE

Историята на една от най-добрите марки за вода за уста Listerine започва през далечната 1879 година, когато известният тогава д-р Лорънс открива оригиналната база в състава с антисептичен ефект. От 1895 г. започва да използва своето откритие, както и стоматолози, които откриват, че тя може да се използва срещу бактерии в устата.

Ефективните и известни по цял свят продукти за грижа за устната кухина са кръстени на своя създател - английския лекар Джозеф Листър, който прави революция при хирургичните операции в насърчаване откриването на антисепция стерилни операции и стерилизация на хирургични инструменти.

Първоначално марката се занимава само с дезинфекция, а през 1920 г. става първата марка вода за уста с превенция към лошия дъх.
В наши дни Listerine e собственост на американския фармацевтичeн гигант Johnson & Johnson, чиито продукти се продават в повече от 175 страни.

Характеристики на продуктите на Listerinе:

Водите за уста с тази марка са известни по цял свят и имат гарантирано действие. Те се използват ефективно в борбата с бактериите в устата. Антибактериалната вода за уста на Listerinе унищожава до 99% от бактериите, които причиняват плака и предпазва от проблеми с венците.

Продуктите са отличават със следните характеристики:

- Формула с 96% биоразградими съставки с естествен произход - без компромиси в ефикасността.
- Антибактериалните свойства на есенциалните масла допринасят за чистотата в цялата уста е чиста и свежия дъх.
- Водата за уста Listerine премахва до 99% от микробите, останали след измиване с четка за зъби, които са причина за образуването на плака и лош дъх.
- Помага за поддържането на здрави венци.
- Продуктите са без алкохол и оцветители.
- Подходяща за вегани.
Водите за уста Listerinе надеждно унищожават бактериите, които не могат да се отстранят само след ползването на четка за зъби и защитава здравето на устната кухина.

Марката Listerinе предлага и широка гама от продукти, които поддържат усмивката ви красива и здрава.

Информация за марката:
Listerine е известна марка за устни води (устни изплаквания) и други устни грижи продукти. Тя е една от най-популярните и познати марки в света за хигиена на устната кухина.

Основните продукти, предлагани от Listerine, включват:

1. Устни води (устни изплаквания): Listerine предлага различни варианти на устни води, които съдържат антисептични и антибактериални съставки. Те помагат за убиване на зловредни бактерии в устната кухина, премахване на лошия дъх и предотвратяване на заболявания на венците и зъбите.
2. Зъбни нишки: Listerine предлага зъбни нишки, които помагат за почистване между зъбите и премахване на остатъци от храна и плака.
3. Устни спрейове: Те могат да се използват за освежаване на дъха и предоставяне на допълнителна защита на устната кухина.
4. Други продукти за устна хигиена: Listerine също така предлага зъбни пасти, четки за зъби и други продукти, свързани с грижата за устната кухина.

Марката Listerine е позната със своите висококачествени продукти и дългогодишен опит в областта на устната хигиена. Продуктите й се използват широко по целия свят за поддържане на здравето на устната кухина и предотвратяване на проблеми с венците и зъбите.