🎁 Вземи страхотен подарък, виж тук... ➕ 🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 69 лв.
×
 

🙌 O'Keeffe's: Ефективна грижа за суха и напукана кожа

O'Keeffe's Крем за изключително сухи и напукани крака, в кутия
23.99 лв.21.59 лв.

O'Keeffe's Healthy Feet е специално разработен крем за грижа за изключително сухи и напукани крака. ..

Добави в кошницата
O'Keeffe's Крем за изключително сухи и напукани крака
22.99 лв.20.69 лв.

O'Keeffe's Healthy Feet е специално разработен крем за грижа за изключително сухи и напукани крака. ..

Добави в кошницата
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Интензивни хидратиращи кремове

Крем за ръце и крака

O'Keeffe's е марка, известна с високоефективните си продукти за грижа за суха и напукана кожа. Създадена от Бил О'Кийф, който разработва формулите, за да помогне на майка си, страдаща от хронична суха кожа, марката се отличава със своите интензивно хидратиращи и възстановяващи кремове и балсами. Продуктите на O'Keeffe's предлагат дълготрайна хидратация и защита, като бързо облекчават сухотата и напукването. Линията включва кремове за ръце и крака, както и специализирани решения за проблемна кожа, които осигуряват защита и успокоение. O'Keeffe's е доверен избор за тези, които търсят ефективна грижа за своята кожа.

История на марката O'Keeffe's


O'Keeffe's е американска марка, специализирана в производството на висококачествени продукти за грижа за кожата. Основателката, Диана О'Кийфи, стартира компанията в началото на 90-те години, водена от желанието да създаде ефективни решения за суха и напукана кожа. Идеята й възниква, когато баща й, който работи като фермер, страда от хронично сухи и напукани ръце. В търсене на ефективно решение, Диана създава първия си продукт - O'Keeffe's Working Hands.

Продукти на O'Keeffe's


O'Keeffe's Working Hands: Крем за ръце, специално формулиран за хора с много суха и напукана кожа. Той осигурява интензивна хидратация и защитава кожата от вредни външни влияния.

O'Keeffe's Healthy Feet: Подобен на Working Hands, този продукт е предназначен за грижа за краката. Той помага за омекотяване и възстановяване на сухи и напукани пети.

O'Keeffe's Skin Repair: Универсален лосион за тяло, който предлага дълготрайна хидратация и е подходящ за хора с хронично суха кожа.

O'Keeffe's Lip Repair: Балсам за устни, предназначен за незабавно облекчение и защита на сухи и напукани устни. Осигурява хидратация за до 8 часа.

Полезна информация за O'Keeffe's


Основни съставки и ползи
Продуктите на O'Keeffe's се отличават с използването на висококачествени съставки като глицерин, който привлича и задържа влагата в кожата. Те също така включват и други активни съставки, които помагат за възстановяване на бариерната функция на кожата.

Клинично тествани и одобрени
Всички продукти на O'Keeffe's са клинично тествани и доказано ефективни. Те са без аромат и не предизвикват раздразнение, което ги прави подходящи за хора с чувствителна кожа.

Признание и награди
Продуктите на марката са многократно награждавани и признати от дерматолози и потребители по целия свят. Те често се препоръчват за хора, които работят в екстремни условия или чиято кожа е изложена на интензивно натоварване.

Философия на марката
Философията на O'Keeffe's е проста: да предоставя ефективни и достъпни решения за грижа за кожата. Марката се ангажира с иновации и постоянно подобряване на продуктите си, за да отговори на нуждите на своите клиенти.

O'Keeffe's е марка, която се е утвърдила като лидер в грижата за суха и напукана кожа. Със своите високоефективни продукти и ангажимент към качеството, тя продължава да помага на милиони хора по света да се чувстват комфортно и уверено в кожата си.