🎁 Вземи страхотен подарък, виж тук... ➕ 🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 69 лв.
×
 

Bergeon 30102-P04 Набор от четири инструмента за омасляване, подходящи за ремонтиране на часовници

  • 34.99 лв.

🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 69 лв.

Добави в любими

Сравни продукт

Код: 0552 наличен

Производител: Bergeon

Безплатна доставка за поръчки над 69 лева

гаранция за удовлетвореност от Cosmelina

топ качество на продуктите от Cosmelina

Описание на продукта:

Bergeon 30102-P04 представлява изключителен комплект от четири прецизни масленки, изработени с внимание към детайла, за да отговарят на специфичните нужди на часовникарите и любителите на часовници. Познат със своето швейцарско качество и прецизност, Bergeon е създал този набор, за да предложи безпрецедентна точност и лекота при използване при деликатната задача по смазване на часовниците.

Основни характеристики:

  1. Прецизни върхове: Всяка масленка в комплекта разполага с фино настроен връх, който гарантира точното прилагане на смазочни материали върху най-малките и най-сложните части на механизма на часовника. Този висок степен на точност помага да се предотврати прекомерното смазване и гарантира дълготрайната и безпроблемна работа на часовника.

  2. Разнообразие от размери: Комплектът включва четири различни размера и стилове на върхове, които обхващат широк спектър от нужди при ремонта и поддръжката на часовници. Без значение дали работите с винтидж наследства или съвременни луксозни часовници, този комплект ви предлага всичко необходимо.

  3. Ергономичен дизайн: Масленките са проектирани с мисъл за комфорт и стабилност, като разполагат с тънко тяло, което лесно се побира в ръката за продължителна употреба. Рифелованата дръжка осигурява здраво захващане, дори при най-деликатните операции.

  4. Издръжлива конструкция: Изработени от материали с високо качество, масленките Bergeon 30102-P04 са предназначени да издържат на напрежението от редовна употреба в професионална часовникарска среда. Върховете са устойчиви на износване и корозия, което гарантира дълъг експлоатационен живот.

  5. Лесно почистване и поддръжка: Простият дизайн на тези масленки улеснява тяхното почистване, гарантирайки, че те ще останат в отлично състояние за всяка употреба. Това допринася за точността и дълготрайността на инструментите.

  6. Швейцарско качество: С репутацията на Bergeon за прецизност и качество, можете да бъдете сигурни, че този комплект масленки е стойностна инвестиция за всеки часовникар или любител на часовници. Всеки инструмент е произведен според строгите стандарти за качество в Швейцария, което гарантира надеждността и ефективността на продукта.

Без значение дали сте професионален часовникар или любител, комплектът прецизни масленки Bergeon 30102-P04 е съществен инструмент в деликатното изкуство на поддръжката на часовници. Инвестирайте в най-доброто, за да гарантирате, че вашите часовници получават грижата, която заслужават.


BERGEON 30102-P04 Повече информация:


Изчерпателен комплект от четири основни масла за обслужване както на механизмите на ръчния, така и на джобния часовник. Този специално подбран комплект олиери за часовникари включва четири различни размера, за да отговарят на различни нужди за обслужване на часовници: инструментът за червено олио може да се похвали с изключително фин връх, синята олиер има фин връх, зелената олиер е със среден връх, а жълтата олиер предлага голям накрайник, изцяло проектиран за опростено и прецизно нанасяне на масло. Всеки маслобойник е конструиран с шестоъгълно пластмасово тяло, което осигурява стабилност и предотвратява търкалянето им върху работната маса на часовникаря. Инструментите в този компактен комплект са цветно кодирани, което позволява бързо идентифициране и избор на желания размер. Плоските стоманени накрайници на масленките са прецизно проектирани за оптимално поемане на маслото и прецизно нанасяне само с едно докосване. Освен това, всеки маслобойник е оборудван с капачка за прах, за да поддържа чистотата на върха. Произведен с гордост в Швейцария, този комплект е пример за прецизността и качеството, свързани с швейцарската изработка.

UPC: 762319126818

Още топ продукти 👇

Cosmelina използва бисквитки за удобно и приятно пазаруване.