🎁 Вземи страхотен подарък, виж тук... ➕ 🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 69 лв.
×
 

Bergeon 7825 инструмент за сваляне на верижка на часовник

  • 299.00 лв.

🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 69 лв.

Добави в любими

Сравни продукт

Код: 0535 наличен

Производител: Bergeon

Безплатна доставка за поръчки над 69 лева

гаранция за удовлетвореност от Cosmelina

топ качество на продуктите от Cosmelina


"Bergeon 7825" е инструмент произведен от Bergeon, известен швейцарски производител на инструменти за часовници. Този инструмент е създаден специално за сваляне или регулиране на верижки на часовничарски гривни, което го прави изключително полезен за часовникари и хора, които искат да променят размера на своята часовничарска гривна.

Ето как да използвате Bergeon 7825:

  1. Подготовка: Поставете часовника или гривната на стабилна повърхност. Уверете се, че можете да видите тапите на верижките.

  2. Регулиране на инструмента: Поставете края на инструмента върху тапа, който искате да премахнете. Инструментът има пружинен механизъм, който позволява лесно и точно позициониране.

  3. Сваляне на тапата: След като инструментът е на място, натиснете ръкохватката, за да избутате тапата и да освободите верижката.

  4. Поставяне на верижката обратно: Ако искате да поставите верижката обратно, просто наредете дупките на верижката, поставете тапата на място и използвайте инструмента, за да го натиснете обратно.

Съвет: Винаги работете внимателно и с внимание, когато използвате инструменти върху деликатни предмети като часовници, за да избегнете повреда или нараняване на часовника.

Този инструмент е изключително полезен за хора, които искат да регулират дължината на своята гривна без да трябва да посещават часовникар или специализиран магазин.


UPC: 7613318112308

Още топ продукти 👇

Cosmelina използва бисквитки за удобно и приятно пазаруване.