🎁 Вземи страхотен подарък, виж тук... ➕ 🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 69 лв.
×
 

Препарат за почистване на деликатни бижута с перли и полускъпоценни камъни Connoisseurs

  • 26.99 лв.

🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 69 лв.

Добави в любими

Сравни продукт

Код: 0551 236 мл наличен

Производител: Connoisseurs

Безплатна доставка за поръчки над 69 лева

гаранция за удовлетвореност от Cosmelina

топ качество на продуктите от Cosmelina

Connoisseurs Delicate Jewellery Cleaner

Продукта представлява новаторска формула, предназначена за нежно отстраняване на замърсяванията от вашите чувствителни сребърни и златни аксесоари, връщайки им оригиналния им блясък.

Той е идеален за почистване на бижута с покрития и такива, инкрустирани с полускъпоценни камъни като перли, опали, тюркоази, корали и оникс, като отсъства в състава му амоняк. Препоръчва се също за употреба върху фини бижута.

Инструкции за употреба:

  1. Отстранете защитното уплътнение на опаковката.
  2. Положете едно бижу в приложената кошница и я потопете в разтвора за почистване, като изчакате до една минута. Не е необходимо продължително накисване.
  3. Извадете бижуто и го изплакнете старателно с вода на стайна температура. Ако е нужно, използвайте четката за почистване на труднодостъпни места.
  4. Изсушете бижуто с мека кърпа без власинки.

За оптимални резултати, препоръчваме използването на кърпа за полиране и почистване на сребро или злато от Connoisseurs, което ще придаде допълнителен блясък и защита на вашите ценни бижута.


Доверете деликатните си бижута на най-добрите: Connoisseurs


Когато става въпрос за бижута с полускъпоценни камъни като перли, опал, корал, оникс и тюркоаз, както и бижута, доверете се на ценителите, които ще се справят с вашия блясък с изключителна деликатност. Тази формула без амоняк нежно почиства и съживява блясъка на всичките ви „работете внимателно“ части. Нашата усъвършенствана полимерна система отблъсква замърсяванията за по-дълготраен блясък и също така помага за намаляване на появата на фини драскотини в настройките. Потърсете го в емблематичния червен буркан.

8 ЕТ. OZ. (236 ml) Тава за потапяне и четка са включени.UPC: 078682001172

Още топ продукти 👇

Cosmelina използва бисквитки за удобно и приятно пазаруване.