Почистващи продукти за дома от ITW LLC&co

Препарат за лесно и сигурно премахване на залепени етикети, Cramolin Kleb-Ex 200 мл.
13.00 лв.12.35 лв.

Препаратът за премахване на етикети "Kleb-Ex" прави лесно обикновено досадната и отнемаща време рабо..

Добави в кошницата
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Официален вносител на почистващите топ марката почистващи препарати ITW LLC&Co

Купи Днес продуктите на ITW LLC&co с Бърза Доставка ✈️

За марката:
ITW LLC & Co. KG е член на базираната в САЩ ITW (Illinois Tool Work Inc.) Group от 1912 г. Със 100-годишна история ITW е финансово силна и действаща в световен мащаб група, с 840 компании в 52 държави и с годишен приход от 18 милиарда щатски долара. Освен групата за полимери и течности, ITW има още 6 важни подразделения, като: транспорт, промишлени опаковки, енергийни системи и електроника, хранително оборудване, строителни продукти и декоративни повърхности. Чрез активно практикуване на работа в екип с клиенти и доставчици, 60 000 мъже и жени от ITW създават конкурентно превъзходни продукти, решения и работна среда.

ITW LLC & Co. KG успешно разработва и произвежда от десетилетия висококачествени продукти в определени области. Тя е марка, която се е доказала в производството на почистващи продукти за дома. Целта на компанията е да разработваме решения за своите клиенти по бърз, безопасен и надежден начин, като им предостави качествени продукти.

Един от най-добрите продукти на марката е препаратът за премахване на етикети "Kleb-Ex Label Off", Cramolin. Освен продукта за махане на етикети от кашони, кутии, пликове и т.н. Клеб-екс, Лейбъл Оф, Крамолин имат и други марки. Някои от тези брандове са: CONTACLEAN, DEGREASER, FLUX-OFF, ISOPROPANOL, CLEANER, TUNER, SPRAYWASH.

Благодарение на него, изключително лесно ще се отървете от досадната и отнемаща време работа за отстраняване на хартиени етикети. Лесно и сигурно премахва залепени етикети. За лесно отстраняване на хартиени етикети от стъкло, порцелан, дърво, керамика, мебели, уреди и машини. Не за полистирол. Също така служи за премахване на етикети от печатащите ролки на принтери и други.

Информация за бранда:
"Cramolin" е търговска марка, притежавана от компанията ITW GmbH & Co. KG. ITW означава Illinois Tool Works, Inc., а Co. KG обозначава "Kommanditgesellschaft", което е форма на немска компания с ограничена отговорност и командитни дружества.

Cramolin е известна марка, предлагаща продукти за почистване и поддръжка на електрически и електронни компоненти, както и за устраняване на корозия. Техните продукти се използват за почистване на контакти, електрически превключватели, конектори и други електрически съединители, които са подложени на замърсявания и окисляция с течение на времето. Cramolin също така предлага продукти, които помагат за подобряване на проводимостта и предотвратяването на електрически смущения.

Продуктите на Cramolin са широко използвани в електронната и електротехническа индустрия, както и в домакинствата, където се нуждаят от почистване на електроника. Те се считат за надеждни и ефективни, когато става въпрос за поддръжка и почистване на електрически съединители.