🎁 Вземи страхотен подарък, виж тук... ➕ 🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 69 лв.
×
 

Препарат за лесно и сигурно премахване на залепени етикети, Cramolin Kleb-Ex 200 мл.

  • 19.99 лв.

🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 69 лв.

Добави в любими

Сравни продукт

Код: 0439 200 мл наличен

Производител: Cramolin by ITW LLC and Co. KG

Безплатна доставка за поръчки над 69 лева

гаранция за удовлетвореност от Cosmelina

топ качество на продуктите от Cosmelina

Препаратът за премахване на етикети "Kleb-Ex" прави лесно обикновено досадната и отнемаща време работа за отстраняване на хартиени етикети.

Лесно и сигурно премахва залепени етикети. За лесно отстраняване на хартиени етикети от стъкло, порцелан, дърво, керамика, мебели, уреди и машини. Не за полистирол. Също така служи за премахване на етикети от печатащите ролки на принтери и др.


Начин на употреба на Cramolin KLEB-EX:

Напръскайте обилно върху залепения етикет, изчакайте 2-3 минути и го отстранете.

Съдържание: 200 мл.

"CRAMOLIN Kleb-Ex" е специализиран продукт за премахване на лепило и залепени етикети от повърхности. Той може бързо и ефективно да разтворява и премахва различни видове лепила, включително остатъци от самозалепващи етикети, ленти и др.

При използване на подобни препарати, винаги следвайте инструкциите на етикета и предпазните мерки. Ето някои основни препоръки при използване на CRAMOLIN Kleb-Ex:

  1. Предпазни мерки: Преди използване прочетете етикета и следвайте всички указания и предпазни мерки. Избягвайте контакт с очите, кожата и дрехите.

  2. Приложение: Напръскайте върху залепената етикета или лепилото, което искате да премахнете. Оставете продукта да действа за няколко минути, за да разтвори лепилото.

  3. Премахване: След като лепилото е разтворено, можете да го отстраните с кърпа или друг подходящ инструмент.

  4. Почистване: След като сте премахнали лепилото, препоръчително е да почистите обработената повърхност с вода или подходящ почистващ препарат, за да премахнете остатъците от Kleb-Ex.

  5. Съхранение: Съхранявайте продукта на хладно и сухо място, далече от деца и източници на огън.

Важно е да тествате продукта на неясно видимо място преди пълно приложение, за да се уверите, че той няма да повреди или обезцвети повърхността.

UPC: 4024213134143

Още топ продукти 👇

Cosmelina използва бисквитки за удобно и приятно пазаруване.