🎁 Вземи страхотен подарък, виж тук... ➕ 🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 69 лв.
×
 

PolyWatch Паста за полиране на драскотини върху пластмасови (акрилни) стъкла 5 мл

  • 10.99 лв.

🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 69 лв.

Добави в любими

Сравни продукт

Код: 0363 0.05 мл наличен

Производител: PolyWatch

Безплатна доставка за поръчки над 69 лева

гаранция за удовлетвореност от Cosmelina

топ качество на продуктите от Cosmelina

Polywatch паста за полиране на драскотини върху пластмасови (акрилни) стъкла 5 мл ✨


• Паста номер едно в световен мащаб.
• Професионални резултати, също и за по-дълбоки драскотини
• Сертификат TÜV за доказана ефективност
• Лесно и бързо нанасяне
• Превъзходен ефект, дължащ се на PDT (технология за деформация на пластмаса)


Указания за полиране:

1. Нанесете пастата за пластмаса върху зоната, която ще се полира.

2. С помощта на полираща кърпа или парче памук, полирайте надрасканите места под силен натиск за 2-3 минути. Повторете полирането при дълбоки драскотини.


Полираща паста за пластмасови стъкла Polywatch


Съживете стъклата на часовника си: полиращата паста за пластмасови кристали Polywatch е най-доброто решение за премахване на драскотини и възстановяване на чистотата на пластмасовото стъклото на вашия часовник. Със своята усъвършенствана формула, този продукт ефективно заличава малки драскотини, драскотини и петна, възстановявайки девствения вид на вашия часовник.

Лесно нанасяне: Polywatch е лесен за използване и се предлага в удобна туба. Нанесете малко количество върху засегнатата област, полирайте я с мека кърпа и гледайте как драскотините изчезват. Няма нужда от професионални услуги – постигнете професионални резултати от комфорта на вашия дом.

Разнообразна употреба: Въпреки че е предназначен за часовници, Polywatch е ефективен и върху други пластмасови повърхности. Използвайте го върху екрани на мобилни телефони, арматурни панели на превозни средства и други пластмасови предмети, за да възвърнете първоначалния им блясък. Само пластмасови продукти!

Надеждно качество: Произведен с висококачествени съставки, Polywatch осигурява безопасно и надеждно решение за поправка на пластмасови драскотини. Той е задължителен за ентусиастите на часовниците и всеки, който иска да поддържа пластмасовите си артикули в отлично състояние.

Пакетът включва: 1 x полираща паста в тубичка за пластмасови стъкла - Polywatch (туба от 5 g). Подходящ за многократна употреба, което го прави рентабилен избор за поддържане на чистотата и външния вид на вашите пластмасови повърхности.

Върнете яснотата и блясъка на вашия часовникс Polywatch. Лесен за използване, универсален и ефективен - вашето предпочитано решение за пластмасови повърхности без драскотини.


Козмелина ЕООД е официален дистрибутор на STARK Innovation GmbH, производител и собственик на марката и продуктите PolyWatch.


Произход: Германия.

UPC: 726670251275

Още топ продукти 👇

Cosmelina използва бисквитки за удобно и приятно пазаруване.