🎁 Вземи страхотен подарък, виж тук... ➕ 🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 69 лв.
×
 

PolyWatch Продукти за полиране

Polywatch Протектор за часовници
21.99 лв.

Polywatch протектор за часPolyWatch нано стъклен протектор нов продукт създаден през 2020г.Чрез ежед..

Добави в кошницата
PolyWatch Паста за полиране на стъкла за часовници и смартфони
29.99 лв.

Висококачествена паста за полиране на часовникарски стъкла (да не се използва върху акрилни/пластмас..

Добави в кошницата
Polywatch Почистващ спрей за часовници 30 мл.
26.00 лв.

Polywatch спрей е проектиран за лесно и ефективно почистване на часовници и бижута. Резултатът е хиг..

Добави в кошницата
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Официален представител, поръчки на дребно и едро - PolyWatch

Купи Днес с Бърза Доставка ✈️

Продукти за полиране PolyWatch
История на марката PolyWatch е марка на Stark Innovation GmbH от началото на 2019 г. Stark Innovation GmbH принадлежи към групата компании KOVO Holding, ръководена от Маркус Фогтман и Улрих Коп.

В началото на 90-те години на миналия век на пазара все още нямаше подходящи продукти, които да решат задоволително проблема с надрасканите повърхности. Идеята за polyWatch, както често се случва с младите компании, или както е модерно да се наричат вече – стартъпи, възниква от един проблем, пред който са поставени двамата шефове Маркус Фогтман и Улрих Коп, тогава все още студенти. Един от техните часовници Swatch, колекционерска вещ, имал драскотина, която не може да се премахне. Това бил ужас и за двамата. Те разработили идеята за уникална паста polyWatch, която да полира драскотини, с помощта на химици успешно. Малко след това я пуснали на пазара.

Оттогава насам polyWatch става много успешен продукт и се продава по целия свят. Едно от нещата, които правят продукта толкова специален, е, че е много лесен за използване. Дори и хора, които не са специалисти могат да извършват ремонти бързо и лесно, използвайки този продукт.

Защо да изберете продуктите с тази марка?
Продуктите са с високо качество и гарантиран ефект.

Висококачествените пасти за полиране на часовникарски стъкла имат следните предимства:
- Премахва малки и средни драскотини от часовникарските стъкла, изработени от истинско стъкло
- Универсална употреба: часовници, смартфони, коли и др.
- 2-компонентна система:
Стъпка 1 – High-Tech Diamond „Repair-Polish“ премахва драскотините
Стъпка 2 – полира до блясък

- Професионални резултати благодарение на „Diamond-Polishing-Technology“
- Лесно и ефективно приложение
- Подходящ за всички стъкла
- Предпазва от скъпи ремонти.

Още информация;

PolyWatch е марка, специализирана в производството на продукти за почистване и полиране на пластмасови повърхности, по-специално за почистване на драскотини на стъкло или лещи от пластмаса. Марката е особено популярна в областта на аксесоарите за часовници и очила, където повърхностите са изработени от пластмаса или поликарбонат.

Продуктите на PolyWatch обикновено включват:

1. Полиращ крем: Това е специално формулиран крем, предназначен да отстранява леки и средно-дълбоки драскотини от пластмасови повърхности.
2. Почистващ препарат: Този продукт обичайно се използва преди полирането, за да се почистят повърхностите от мръсотия и масла.
3. Полиращи кърпи или гъбички: Приложението на полиращия крем се извършва със специални кърпи или гъбички, които се предоставят обикновено с продукта.

PolyWatch е популярен избор сред потребителите, тъй като предлага удобни и ефективни решения за отстраняване на нежелани драскотини и забележки от пластмасови повърхности. Техните продукти могат да бъдат използвани за различни видове пластмасови материали, включително часовници, очила, телефони, таблети и други устройства. Въпреки това, е важно да следвате указанията и инструкциите на производителя при използването на тези продукти, за да се избегнат евентуални увреждания на повърхностите.