🎁 Вземи страхотен подарък, виж тук... ➕ 🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 69 лв.
×
 

🦷 Зъбни душове, онлайн поръчка до офис на куриер или Вашия дом.

Електрически зъбен душ BESTOPE
114.99 лв. 350 гр.

🦷 Електрическия душ за зъби на BESTOPE, предлага 6 броя мултифункционални струйни накрайника за подд..

Добави в кошницата
Електрически зъбен душ BESTOPE 600 мл., черен
159.99 лв. 450 гр.

Зъбният душ на Bestope е ефективен и лесен за употреба, при различни орални проблеми и почистване на..

Моля, добавете в "Любими" , за да Ви известим, когато отново е наличен.

Електрически зъбен душ BESTOPE, черен
139.99 лв. 350 гр.

🦷 Електрическия душ за зъби на BESTOPE, предлага 6 броя мултифункционални струйни накрайника за подд..

Моля, добавете в "Любими" , за да Ви известим, когато отново е наличен.

Оралните иригатори почистват перфектно и гарантират перфектна хигиена ✨

❤️ За поддържането на вашата перфектна дентална хигиена.

Зъбните душове са все по-предпочитани от хората, заради многото си предимства.

Какво всъщност представляват?
Зъбният душ е преносимо устройство за грижа за устната кухина, което насочва водния поток между зъбите и венците, спомага отстраняването на останките от храна, придава блясък и предпазва от бактерии. В комбинация с ежедневното почистване на зъбите, използването на устни иригатори увеличава ефективността на дневната орална хигиена.

Какъв зъбен душ да изберете?
На пазара съществуват много видове орални душове за устната кухина, но общото между всички е, че са оборудвани с резервоар за вода, електрическа помпа за захранване и специална дюза за водоснабдяване.

Има четири основни типа зъбни душове:
Стационарни иригатори. Те са инсталирани в банята и се свързват с най-близкия изход. Моделите от този тип са снабдени и с напоителен резервоар, който трябва да се сменя, когато се изпразни. Предимства: висока мощност, позволяваща да се развие необходимото реактивно налягане; широк спектър от регулиране на работното налягане.

Преносими иригатори (безжични или задвижвани от батерията). Като правило, тези модели са по-компактни и по-предпочитани. Зъбните душове от този тип са най-удобни и идеални за тези, които често пътуват. Основни предимства: мобилност и лекота.

Зъбни душове, свързани с водоснабдяването. Предимства: Лесни за използване и с ниска цена. Основният недостатък е това, че използването на подобни иригатори често е противопоказано поради изключително незадоволителното санитарно състояние на водата, което се излива от крана.

Повечето от популярните иригатори са оборудвани с функция за регулиране на налягането (т.е. водно налягане), което е идеално за хора с чувствителни венци, импланти или скоби. Пулсиращият режим е особено ефективен за промиването на хранителните частици, залепнали в труднодостъпни места. Компактният и безжичният дизайн осигурява по-голяма маневреност.

Колко често се използват зъбни душове?

Достатъчно е да използвате устройството само 2-3 пъти седмично, което значително ще подобри състоянието на устната кухина. Ефектът ще се усети още през първата седмица, което е чудесно, нали? Внимание: По-честото почистване с електрически воден душ може да доведе до прекомерно нараняване на венците и тяхното кървене.

Когато избирате зъбен душ, винаги залагайте на качество и доказали се марки.

Защо да изберете електрически зъбни душове с марка BESTOPE?
- Моделите предлагат няколко мултифункционални струйни накрайника за поддържането на вашата перфектна дентална хигиена. Тези сменяеми глави са с възможност за въртене на 360°, което помага за по-доброто почистване на зъбите, дори и на най-трудно достъпните места
- Оралният зъбен душ се зарежда с USB кабел, като акумулаторната батерия осигурява 30-дневно използване, което е с 35% по-високо от обичайното. Премахвайки нуждите от често зареждане, той ще ви донесе по-голямо удобство, когато пътувате.
- Работят с 5 режима на сила: мек, нисък, среден, висок и свръхвисок режим, съобразени с индивидуалната чувствителност на вашите зъби и венци.
- Работят с ниско ниво на шум.
- Иновативната функция - памет, запазва предпочитания от вас режим за следваща употреба на интердентален душ, както е другото наименование на зъбния душ или устни иригатори. Всички зъбни душове са с 2 години гаранция и ако имате проблем, замяната на зъбния душ става много лесно и бързо. Само се свържете с нашия екип за инструкции.
Cosmelina използва бисквитки за удобно и приятно пазаруване.